By "Напоителни системи" ЕАД / Новини / 0 Comments

Снежина Динева: „Напоителни системи“ ЕАД гарантира ефективно и устойчиво развитие в управлението на водите

„Напоителни системи“ ЕАД гарантира ефективно и устойчиво развитие в управлението на водите“. Това каза изпълнителният директор на Дружеството Снежина Динева по повод отбелязване Световния ден на водата.
„За нас този ден е не само празник, но и момент, в който да покажем както значимостта на дружеството, така и отговорността на хората работещи в него, защото водата е красотата на природа, но тя е и стихия, и ако не сме разумни и отговорни, тази стихия ще ни покаже силата си”, допълни Динева.

Световния ден на водата бе отбелязан с редица празнични мероприятия във всички клонове на „Напоителни системи“ ЕАД. За поредна година бе организиран и конкурс с награди за детска рисунка на тема: „Водата е живот“, който премина при огромен интерес. В клоновете на дружеството бяха получени хиляди рисунки, плакати и фотографии. Участниците бяха разделени в две категории до 11 години и от 12 до 19 години. Тазгодишният конкурс организиран от дружеството бе отбелязан и в сайта на ООН worldwaterday.org. Официални гости на събитията по места бяха областни управители, кметове, както и представители на различни държавни институции.